Известие

Collapse
No announcement yet.

Нещо отпред се разтропа,какво трябва да сменявам

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Нещо отпред се разтропа,какво трябва да сменявам

Колеги,първо да кажа,че питам щото не разбирам ,без да се смеете,а да подпомогнете,какво трябва да сменя.Значи нещо отпред ми притропваше така като мина по по неравен път ,в последствие почна по силно,и сега като сменявах гумите,и видях че май ми е за смяна нещо,но какво е това нещо,горен носач ли е,ще цъкна няколко снимки да кажете мнение дали е за смяна и дали мож е да е от друго
    Attached Files
    Alfa Romeo 156 1.8TS

Първоначално публикувано от Montero881988 Покажи съобщение
    Колеги,първо да кажа,че питам щото не разбирам ,без да се смеете,а да подпомогнете,какво трябва да сменя.Значи нещо отпред ми притропваше така като мина по по неравен път ,в последствие почна по силно,и сега като сменявах гумите,и видях че май ми е за смяна нещо,но какво е това нещо,горен носач ли е,ще цъкна няколко снимки да кажете мнение дали е за смяна и дали мож е да е от друго
    Горен носач е на снимката.
    Fiat Punto 1.4GT 1996
    Hyundai Tucson 2.0 2007
    Renault Clio 1.5 2019

Comment

[QUOTE=thecleaner;876850]Горен носач е на снимката.
      [/QUOTEа

а тва че се вижда скъсано и ми притропва на такива дупчета,значи ли че е 100% от него и желателно е да го сменя
      Alfa Romeo 156 1.8TS

Comment

На първо време вкарай колата някъде където пише "реглаж преден и заден мост" - там ще ти кажат и ще ти покажат какво трябва да се смени. След това се свържи с батко ти Ферарист - има го в раздел "Платени обяви". Щото така по снимка да ти кажат какво ти е разбито ще има същия ефект като да отидеш да и гледат на кафе... на Алфата де
        AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

[QUOTE=Montero881988;876857]
          Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
          Горен носач е на снимката.
          [/QUOTEа

а тва че се вижда скъсано и ми притропва на такива дупчета,значи ли че е 100% от него и желателно е да го сменя
          Или се разходи до Сф. и ще разберем какво ти е за смяна Така по снимка е добре хахахах.
          Fiat Punto 1.4GT 1996
          Hyundai Tucson 2.0 2007
          Renault Clio 1.5 2019

Comment

При мен като се бяха разбили горните носачи (това, което е на снимката) потропваше при движение по паваж, като се усилваше при завой от към външното колело.

Цената му в момента е около 145 лв. за TRW.

Майстора ги проверява, като хване долната част, за която е хванат носача и започне да клати силно напречно на колата.
            Subaru Legacy 3.0R
            Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD 140+bhp
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от vladev Покажи съобщение
              При мен като се бяха разбили горните носачи (това, което е на снимката) потропваше при движение по паваж, като се усилваше при завой от към външното колело.

Цената му в момента е около 145 лв. за TRW.

Майстора ги проверява, като хване долната част, за която е хванат носача и започне да клати силно напречно на колата.

Еми то и на мен по паветата тропка и когато има такива дребни дупчици но са повече почва пак,иначе на добър път няма нищо,еми значи ще я откарам да я погледнат да кажат какво що
              Alfa Romeo 156 1.8TS

Comment

Доколкото аз виждам, се е изхлузил маншона на шарнира.........
                Ако е карана така цяла зима е почти сигурно шарнира да е разбит, защото е влизало вода.....
                Шарнирите могат да се рециклират, като цената е доста по-ниска от нов носач......
                Ако го даваш за рециклиране, проучи добре майстора, дали работи качествено и дали клиентите са доволни........
                sigpic
                Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
                156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
                147 JTDm 140-Малката манекенка
                GT- JTDm 150

Comment

..

тук не съм чувал никъде да ги рециклират,ма след празниците ще обиколя до някой майстор,да видиме дали е само от това
                  Alfa Romeo 156 1.8TS

Comment

Първоначално публикувано от Montero881988 Покажи съобщение
                    тук не съм чувал никъде да ги рециклират,ма след празниците ще обиколя до някой майстор,да видиме дали е само от това
                    Рециклират ги в Стара Загора - там ще ти боднат и полиуретанови тампони и ще стане бетон... или винкел!
                    AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

..

колеги оказа се че въпреки че гумата е скъсана шарнирния болт не мърда,но пък тампоните на горния носач са заминали,,четох и ми казаха да слагам полиуретанови и да забравям,какво ще ме посъветвате
                      Alfa Romeo 156 1.8TS

Comment

Слагай полиуретанови колега, добре си подбери майстора обаче...
                        156 2.0TS 155hp; Suzuki GSX-R600

Comment

...

майстор ще намерим,а не е ли по добре ако и сам мога да си го направя аз,или е сложна процедура
                          Alfa Romeo 156 1.8TS

Comment

Ако си голям мераклия да се пробваш, тази тема ще ти е от полза. http://clubalfaromeo.com/forum/showt...ED%EE%F1%E0%F7
                            По разбиращите да споменат за тънкостите, като обилно гресиране и т.н...
                            156 2.0TS 155hp; Suzuki GSX-R600

Comment

..

дам темата е поучителна,но там се сменява целия носач,на мен този който преглежда предницата каза че е нужно само тампоните,нямало смисъл от нов носач ,така че май ще се вкарам в приключение
                              Alfa Romeo 156 1.8TS

Comment

Working...
                              X